miercuri, 14 mai 2008

13 Mai

Hehe...nu aveam de gand sa scriu azi, dar pe 0TV e show din nou :)).

Dan Diaconescu Direct m-a obijnuit cu cele mai tampite emisiuni de pe tv, asa ca nu m-am mirat cand am vazut tema din seara asta: nu stiu ce fantoma a nustiu ce baba care a murit cu 40 de zile in urma ataca pe nu stiu cine in direct.Ma rog...

Faza e ca era o babuta invitata care a zis ca persoanele care se nasc avand cordonul ombilical infasurat in jurul gatului devin strigoi.Avand asta in vedere, sa puneti usturoi la usi, caci eu sunt una din persoanele alea :)) .Buhuhuuuu!

Ma rog.Cica era un speriat in transmisiune directa din casa babei-strigoi.Si cica babeta tocmai atacase pe nu stiu ce sora.Cand colo, Diaconescu zice: "Daca fantoma ne intrerupe legatura" , blah blah, si poc...se face ecranul negru :)) .Asta este de tot rasul :)) .Auzi, le-a intrerupt fantoma legatura :)) .Cred ca doar copii mici si batranii au picat in teapa.Pe mine m-a facut sa rad si sa scriu asta :)) .

PS.Buhuhuuuuu! :))

Un comentariu:

  1. Si eu m'am uitat :) :)) ...CUm draq ba sa te ataca fantoma in direct si sa probeze haine din sifonier? =)) Diaconescu la 40 de ani sau cat o avea crede in fantome :))..si oricum e teapa...auzi sa le intrerupa fantoma legatura si dupaia s'a facut ecranu' negru...penibili :))

    RăspundețiȘtergere