marți, 16 septembrie 2008

Ii pasa cuiva?

Se pare ca nu.Nici oglinda nu stie ce sa spuna.As scrie o scrisoare, dar n-am cui sa i-o trimit.Oricum n-ar citi-o nimeni.Oricum e prea tarziu.Oricum n-ar merita sa o scriu.Oricum n-as stii cui sa i-o scriu.Doar un nume.Fara fata.Oricum n-as avea ce sa scriu in ea.Fara amintiri placute.Fara vina.

Ce vrei in cazul asta?Nimic.Vrei ce altii au fara sa fi facut ceva special.Ceva ce ar trebui sa ai, nu sa iti doresti.Ce primesti?Mai mult.Cand ploua, deja ti se inmoaie sufletul.Imagineaza-ti piciorul cu ciorapul ud bagat in piept.

Cui ii pasa?Nimanui.Nu e vina lor...dar e septembrie.Si astfel de lucruri trebuie sa aiba o aniversare.Si Billie nu e singurul care are astfel de amintiri in septembrie.A mai trecut un an...

Un comentariu:

  1. Na ca exista si cineva caruia ii pasa ... numai ca pe cei d genul asta preferam sa ii ignoram, asa cum vei face tu cu mine.Scrie`mi mie o scrisoare, scrie`mi si o voi citi cu cea mai mare placere. Dar asa suntem noi, oamenii. Celor carora le pasa nu le este data atentia necesara si bine-meritata. Hope you`ll find your way, hope you`ll find the happyness in something... Kisses and hugs!

    With love,
    Lizu

    RăspundețiȘtergere