vineri, 12 septembrie 2008

Unde este gaura neagra?

Vreau sa fac o gluma, vreau sa fac o gluma!Pot :D?Ok!

-LA MATA IN PANTALONI!

He he.Ok, sa trecem la subiect.M-ati terorizat 1 zi intreaga cu testamentele voastre, in care n-am primit nimic mai interesant decat vreo 200 de grame de clei din urechi, vreo 2 creioane neascutite, un CD stricat cu Swat 3 si o pereche de casti rupte.De ce?Pe unii ii cautau camatarii pe la usa, dar pe toti ceilalti ii astepta reintoarcerea in origini.De ce spun asta?Omul iese dintr-o gaura neagra, si ar trebui sa sfarseasca la fel.

Dupa ce m-au intrebat toti daca stiu de acest experiment, de care stiam de prin Decembrie 07 (uitasem de mult intre timp), dar de care imi amintisem prin Iunie, ati inceput sa va faceti griji ca muriti nevinovati.0tv a fost pe faza, ca sa bage spaima in vreo 20 de milioane de babe fara somn care se uitau la acele ore.

Este 12 septembrie.Ati murit?Nu.Asta inseamna ca nu imi mai primesc cleiul din urechi, castile si CD-ul.

Cica nu a decurs totul conform planului, si experimentul s-a anulat pentru 21 Octombrie.Dar nu va temeti.Romania este cu 100 de ani in urma, deci apucati sa va pierdeti virginitatea (probabil).

Tot veni vorba de virginitate.Poate gaura neagra nu e pregatita, si mai asteapta putin...

2 comentarii:

  1. :)),=)),=)),:))...de unde draq le scoti...hai ca ai facut o gluma buna:))...desi ma tem ca multi ar prefera cealalta gaura neagra:D...

    RăspundețiȘtergere