duminică, 13 aprilie 2008

Trilulilu si MRU

De la o vreme incepusem sa observ ca pe trilulilu, la sectiunea cu cele mai vizionate poze si filme, gaseam numai fisere cu fete, cu un titlu gen "Ce buna e asta frate :X", "O fata buna buna", "Buna si nebuna".

Asa ca m-am hotarat sa fac un mic test.Am postat un film oarecare, cu taguri gen "xxx fata buna sani fund".Timp de o zii, filmul a fost vizionat de 80 de persoane :)) .Ma intreb ce doresc acesti utilizatori, atunci cand acceseaza trilulilu si pun asemenea termeni la cautare :P. (MRU :)) ).

Probabil ca daca as posta poze cu fetite frumusele pe blog, as depasi sport.ro la numar de vizite, care isi asigura locul la homepage-ul prostimii postand stiri despre nu stiu ce sotie de nu stiu ce sportiv (desigur, in care apare goala).IQ-ul persoanelor care citesc asa ceva se poate vedea si din comentariile pe care le lasa pe site :) ...

Summitul si canalele...

Dupa cum bine stiti, in timpul faimosului summit care ne-a scutit de 3 zile foarte plictisitoare de scoala, si care probabil ne va face sa mergem sambata sa le recuperam, s-au luat masuri extraordinare de securitate.Una dintre ele este sigililul canalelor.Insa suntem tot in Romania, asa ca nu va asteptati la prea mult:

R.I.P old blog...

Ei bine, imi pare rau sa va anunt ca blogul vechi este in coma.A suferit o leziune puternica undeva pe la baza de date, si este mai bine pentru el sa ramana neoperat, caci pot aparea complicatii.

Sigur ca sunt un doctor priceput si il pot repara, insa se pare ca asa cum societatea romaneasca nu ne lasa pe noi sa traim, nici serverele romanesti nu imi lasa blogul sa se distreze in liniste.Serverele sunt din ce in ce mai putine si mai proaste.

Asa ca satul de toata bataia de cap, am decis sa schimb sistemul de blogging, si sa il las pe cel vechi sa isi duca batranetea in liniste.Nu va temeti, nu il omor (poate se sinucide).Toate cele 451 de postari vechi sunt inca acolo, si le puteti vedea cand doriti la adresa http://bazy.uv.ro.

Pentru ca doresc sa merg usor usor spre un adevarat blog, dupa cum vedeti, nu mai exista acele categorii.Probabil ca va intrebati ce se va intampla cu sectiunea "Intreaba-l pe BAZi".Raspunsul este simplu.Acum are prorpiul ei site.Acesta este
http://intreaba-lpebazi.blogspot.com.Gasiti acolo formularul si intrebarile cu tot cu raspunsuri.
Asa ca va doresc obijnuire usoara cu noul blog :) .

Zgarci, Cara si cei 30 de centi

Solutie de avarie

Momentan blogul original are niste probleme, asa ca pana vor fi rezolvate acesta va fi blogul meu.Sper ca se vor rezolva rapid :P