miercuri, 30 aprilie 2008

Astazi...

...m-am trezit cu o durere de gat, am cantat asta:am baut un pahar de alcool si m-am culcat la loc pana la 21:00.Viata de rockstar, nu?

03...atunci a inceput :)

Imi aduc aminte si acum de 2003, cand incepeam sa descopar lumea productiei muzicale si cand imi descopeream placerea pentru productia muzicala.Eram in clasa a 4-a si facusem rost de un soft de mixaj.Atunci a inceput totul...

In acel soft am inregistrat prima mea melodie cu un microfon Genius 01A.Se numea "Sunt cel mai tare" si era despre DJ Suzeta, personajul inventat de mine la acea vreme :P .

Si asa am invatat si am invatat, pana cand am ajuns sa compun ca un adevarat muzician, nota cu nota.Versurile au devenit mai bune, invatam lucruri noi despre inregistrare, mixaj, si compozitie - cu alte cuvinte progresam.In 2007 mi-am cumparat prima chitara electrica.Aici totul s-a oprit.Am invatat noi lucruri, pe care vreau sa le aplic.Asa ca va pun la dispozitie o colectie cu acele cantece incepand din 2003 si pana in 2007, pana la primul cantec compus cu ajutorul chitarei, care au mai ramas in viata pana acum.Distrati-va facand misto de muzica mea.Am o scuza.Eram mic si prost :).


Pentru download, click pe imagine.De asemenea, puteti citi cate ceva despre fiecare piesa la categoria Comment din fiecare melodie (click dreapta > Properties).