miercuri, 7 aprilie 2010

Multumesc Salam, Guta si Minune!

Da. Inca traiesc. Sunt ceva de genul - Miercuri seara, sunt plictisit...n-am chef sa fac nimic, n-am chef, sunt plictisit...de ce sa scriu pe blog?Ati inebunit?Bine, hai ca scriu...

Si de obicei nu prea scriu chestii de genul, dar acum simt ca e nevoia sa o fac. Apropo,a trecut Pastele si nu v-am urat nimic, asa ca va spun si eu acum Hristos a inviat!, si sper ca ati avut ouale tari.

Asta ca sa trec la sambata trecuta, cand tot omul a mers "sa ia lumina". Odata ajuns la biserica am observat o coada asa mare de la chioscul de langa, incat credeam ca s-a mutat lacasul de cult, si ca in cutiile de bere oamenii aveau de fapt candele. 5 minute de stat acolo si de auzit ce se mai discuta in noaptea de Paste m-au facut sa ma conving ca "lumina" probabil merge mai bine cu o bere si niste seminte. Dar, cel mai bine intri in spirtul pascal cu MANELE. Caci maneaua e buna pentru orice. E haina pe care o asortezi cu orice, si garnitura care merge cu orice friptura. Este cu adevarat singurul mix bun, usor de gasit. De aceea, in noaptea de sambata spre duminica, aici la locatia mea au rasunat manelele din toate punctele cardinale, din toate colturile casei, de pe toate axele de coordonate si din toate punctele din spatiu. Aveam de ales o gama mai larga decat toata muzica pe care o am eu in colectia personala. In peretii mei rasunau basii lui Guta, deschizand geamul auzeam acordeonul frenetic si plin de ecou al lui Minune, iar deschizand usa casei, Salam ma intreba frenetic daca sunt gata pentru nebunia lui. De fapt sunt putin rau, caci dupa putina "nebunie" a inceput 50 cent care imi spunea ca il gasesc in club, cu sticla plina de bere.

Acum, nu sunt genul de credincios obsedat, si nu vreau sa spun ca ar fi trebuit ca oamenii respectivi sa asculte Trinitas. De altfel, faptul ca era ziua Pastelui este o variabila pe care putem sa o omitem. Ceea ce vreau sa spun este ca ar trebui ca macar toti vecinii mei cu chef de petrecere in timpul noptii sa vorbeasca intre ei, si sa isi sincronizeze sistemele audio.

2 comentarii:

 1. Adevarat a Inviat !
  Ai dreptate . Chiar despre asta vorbeam zilele astea . Pe langa spiritul de turma care si'a facut cuib in temeliile acestei lumi , domina si prostia oriunde ai fi si n-ai ce face . Rabzi si astepti sa poti pleca din acest mediu .
  Cat priveste noaptea de Pasti , ar trebui sa fie una linistita , din punct de vedere religios , o noapte de rugaciune .
  Dar daca nu ai starea potrivita sa te rogi macar sa nu ii chiunui pe ceilalti . Dar cum toti fac la fel nu se mai deranjeaza . Ii deranjeaza doar pe cei ca noi , ca tine .
  Exact asta dezbateam mai devreme . Normalitatea . In raport cu lumea asta nu esti normal , caci normalitatea se raporteaza la ceva ; si , din pacate , mai sunt putini ca tine ..

  RăspundețiȘtergere
 2. nu pot sa stau fara tine un minut, fara tine sunt pierduta

  RăspundețiȘtergere