sâmbătă, 9 iulie 2011

Promotii inutile

A dat norocul peste mine si am castigat. Scria clar sub capacul de Cola. STICLA. Tare - mi-am zis. Nu era cine stie ce, dar era un premiu. Premiile sunt tari oricat de mici. Am mers vesel cu capacul la casieria restaurantului unde eram. "Participati la promotia Coca-Cola?", aratand vesel dopul castigator. "NU", raspuns sobru. "Eh, nu-i nimic" mi-am zis. Merg la Mega Image. Ei trebuie sa participe. Ma duc la fel de senin la vanzatoarea de acolo, aceeasi intrebare. Acelasi raspuns. Eh, lasa. Primul chiosc ce-mi iese in cale trebuie sa participe. La fel, nu. Nici al doilea, nici al treilea, nici al patrulea. La MIC.RO mi-au spus ca voi avea noroc la benzinarii. Am mers la prima benzinarie, nu pentru ca as fi vrut sticla aia de suc. Vroiam doar sa imi ridic premiul. Nu mai castigasem niciodata ceva la vreo promotie de genul asta, si vroiam sa simt gustul norocului. La benzinarie, am simtit doar gustul lui nu, caci nici ei nu participau.

Da da, stiu ca exista un site al Coca Cola, unde ei au trecut magazinele participante. Ideea e, ca pe o raza de 2 cartiere (nu periferice) nu a existat niciun magazin de unde sa imi pot lua afurisitul ala de premiu, fie mic sau mare. Promotia a expirat intre timp, si dopul va zbura la gunoi. In timp ce meditam eu vis a vis de chestia asta, mi-am amintit de o alta promotie pe care am auzit-o la radio. La Pizza Hut platesti nu stiu cat, si mananci cata pizza vrei. Sunt aproape sigur ca suma platita e exact pretul unei pizza de la ei. Si desi nu sunt un mare consumator de pizza de la Pizza Hut, sunt aproape la fel de sigur ca nu poti manca mai mult de o pizza, cat de gurmand ai fi.

Later edit (11.07.2011): Azi fost pus iar in situatia de a alege intre racoritoare. Am ales Coca Cola, spunandu-mi "ce ar fi sa castig iar o sticla?". Cand am deschis dopul si am vazut din nou "STICLA" nu stiam ce sa fac. Am ras, amintindu-mi de asemenea ca cineva mi-a zis ca in vremea asta voi avea premonitii. Tin sa mentionez ca sticla a fost cumparata din acelasi magazin.

3 comentarii:

 1. in Piatra-Neamt macar este un supermarket Cosmos, de unde putem lua sticlele castigatoare :))

  RăspundețiȘtergere
 2. hey, buna. Imi place foarte mult cum scrii si cum canti. Pur si simplu simt ca ma regasesc in tine. Dar trecand peste asta pt ca deja probabil sute de oameni ti- au zis acelasi lucru ca si mine, am o curiozitate. Ai aflat intre timp de unde se pot lua sticlele castigate? :)) pentru ca si eu am aceeasi problema, dar nu cu Coca-Cola, ci cu Pepsi :)

  RăspundețiȘtergere
 3. multumesc pentru cuvintele frumoase.
  nu, n-am idee si oricum nu mai conteaza. a expirat promotia :)

  RăspundețiȘtergere